LibidoForte 2 caps

LibidoForte 2 caps
LibidoForte is één van de krachtigste natuurlijke erectiepillen. Het is 100% samengesteld uit Chinese extracten. Nu is LibidoForte ook in Europa zeer succesvol. Behoud lang de erectie, verhoog de seksuele activiteit en de optie om meerdere keren een hoogtepunt te bereiken. Meer lust, langer en meer plezier in de slaapkamer voor u en uw partner!

*Wat is LibidoForte?*

Libido Forte is een voedingssupplement dat al honderden jaren in Azië wordt gebruikt om het libido en potentie te verhogen. Alle ingredienten zijn op 100% natuurlijke basis. Het verbeterd de doorbloeding en bloedtoevoer naar de penis. Daardoor is ook een sneller herstel na een orgasme mogelijk.

*Bestellen en bezorgen*

E-mailen hoeft niet, u kunt direct uw artikelen bestellen in onze webshop! Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen verstuurd, na ontvangst van uw betaling. Wij sturen ook naar postadressen in landen buiten Nederland (met track&trace code).
Binnen Nederland kunt u voor onverzekerde verzending kiezen of tegen meerprijs voor verzekerde postverzending. In het laatste geval garanderen wij dat u altijd uw bestelling ontvangt, ook bij onverhoopt zoek raken van de zending bij de post.
Wij zijn een betrouwbare webshop met betrouwbare en werkende artikelen! De artikelen worden in neutrale enveloppen of verpakkingsdozen verzonden.

*Gebruiksaanwijzing LibidoForte*

Eén capsule in te nemen, één tot twee uur voor seksuele activiteit. Niet meer dan 1 capsule per etmaal innemen. Neem bij gezondheidsklachten contact op met uw arts.
Product droog en op kamertemperatuur bewaren.

*Ingrediënten*

Droge extracten van Chinese kruiden in een capsule van harde gelatine.
Cynomorium Songaricum 114 mg
Cistanche 30 mg
Atractylodes Macrophalia 24 mg
Rhemania Glutinosa 24 mg
Cinnamomum Cassia 21 mg
Panax Ginseng 21 mg
Polygonati Odoratum 18 mg
Polygonum Multiflorum 18 mg
Shisandra Chinensis 15 mg
Scophularia Ningpoensis 15 mg
Magnesium Sterate 10mg
  • Views: 2442
  • Model: LibidoForte2
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 16,99
  • Excl. BTW: € 14,04