LibidoMan 5 caps

LibidoMan 5 caps
Verhoog uw seksuele prestaties, met een langer aanhoudende erectie, een hoger libido en bereik meerdere orgasmes met Libidoman 100% natuurlijke erectiemiddelen! De ingredienten worden al lange tijd in Azie gebruikt als lustverhogend middel voor mannen. Het heeft een intens effect op het libido en het krijgen van een erectie wordt makkelijker. Mannen die Libidoman gebruiken zijn zeer tevreden over de behaalde prestaties. Geniet ook vaker van seks houd het langer vol.
In de verpakking zitten 5 capsules.

*Bestellen en bezorgen*

E-mailen hoeft niet, u kunt direct uw artikelen bestellen in onze webshop! Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen verstuurd, na ontvangst van uw betaling. Wij sturen ook naar postadressen in landen buiten Nederland (met track&trace code).
Binnen Nederland kunt u voor onverzekerde verzending kiezen of tegen meerprijs voor verzekerde postverzending. In het laatste geval garanderen wij dat u altijd uw bestelling ontvangt, ook bij onverhoopt zoek raken van de zending bij de post.
Wij zijn een betrouwbare webshop met betrouwbare en werkende artikelen! De artikelen worden in neutrale enveloppen of verpakkingsdozen verzonden.

*Gebruiksaanwijzing Libidoman*

Neem een half tot een uur voor de seksuele activiteit één capsule in, met water. Neem niet meer dan één capsule per 24 uur.

*Ingredienten*

Microcrystalline Cellulosel 190 mg
Cynomorium Songaricum 114 mg
Maca 73 mg
Epimedium Brevicornum 30 mg
Rhemania Glutinosa 24 mg
Panax Ginseng 21 mg
Polygonati Odoratum 18 mg
Shisandra Chinensis 15 mg
Scophularia Ningpoensis 15 mg
  • Views: 2656
  • Model: LibidoMan5
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 29,95
  • Excl. BTW: € 24,75