COBECO INTIMATE VIPER LIBIDO 30 TABLETTEN

COBECO INTIMATE VIPER LIBIDO 30 TABLETTEN
Dankzij de speciale vitaminecomplex met vitamine B1, B6, B8, B12 en magnesium, die bijdraagt ​​tot de goede werking van het zenuwstelsel en psychische welzijn dit geneesmiddel een positief effect op het libido
 
features:
 
Draagt ​​bij aan een goede geestelijke / spiritueel welzijn.
 
Geeft een goede werking van het zenuwstelsel ondersteunt de fysieke (sexuele) power
 
Heeft een positief effect op het libido en erectiele Cobeco Intimate Libido Viper vitamine helpt bij het stimuleren van de libido.
 
Dit voedingssupplement is rijk aan hoogwaardige ingrediënten, waaronder vitaminen B1, B6, B8 en B12 en magnesium.
 
Dit bevordert de goede werking van het zenuwstelsel, fysieke prestaties en mentale welzijn, wat een positief effect heeft op het libido en erectiele functie heeft.
 
Hoe werkt het product?
 
Deze unieke tabletten bevatten een uitgebalanceerde combinatie van magnesium en een aantal B-vitamines, waaronder vitamine B1, B6, B8 en B12. De ingrediënten van hoge kwaliteit te bieden het lichaam een ​​optimale ondersteuning. Magnesium stimuleert een gezonde energie stofwisseling in het lichaam en speelt een belangrijke rol in de productie van energie. Deze vitale minerale verbetert de overdracht van zenuwimpulsen en spierfuncties, waardoor de seksuele prestaties en libido worden ondersteund. Vitamine B6 (pyridoxine), vitamine B8 (biotine) en vitamine B12 (cyanocobalamine) zijn belangrijk voor de energievoorziening van het lichaam en bijdragen aan de goede werking van het zenuwstelsel. Daarnaast bieden ze geestelijk welzijn. De zorgvuldige combinatie van B-vitaminen en magnesium ondersteunen de goede werking van het zenuwstelsel, fysieke prestaties en mentale welzijn. Dit heeft een positief effect op de seksuele prestaties, libido en erectiele functie.
 
samenstelling
 
Inhoud 30 tabletten
 
Ingrediënten per tablet: Lossingsmiddel: E341, E570, E572, E551; Vulstof: E460, 112,5mg magnesium (magnesiumoxide (30% ETD *); verdikkingsmiddel: E468, bekledingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, pigmenten, titaandioxide, E133 (carrier: triacetine), hydroxypropylcellulose, carnaubawas, E553b), 0,42mg vitamine B6 (pyridoxine HCL ) (30% ETD *), 0,33mg VitaminB1 (ThiaminHCL) (30% ETD *), 15 mg biotine (B8, D-biotine) (30% ETD *), 0,75 mg vitamine B12 (cyanocobalamine) (30% ETD * ). * RDA = vloer dosis aanbevolen.
 
Aanbevolen gebruik: Neem 1 maal daags 1 tablet met voldoende water. Gebruik nooit meer dan één tablet in een periode van 24 uur. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Extra informatie Dit product is een voedingssupplement met vitaminen en magnesium .Een voedingssupplementen een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet kunnen vervangen. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar op een koele, droge plaats.
  • Views: 4014
  • Model: CobecoViper30
  • Spaarpunten: 1
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 31,50
  • Excl. BTW: € 26,03
  • Prijs in spaarpunten: 1