MaxiMen Pills® - 20 capsules

MaxiMen Pills® - 20 capsules

MaxiMen Pills bestaan uit een mix van krachtige natuurlijke afrodisciacum kruiden, vitaminen en mineralen. MaxiMen Pills hebben een sterk libido verhogende werking en is een natuurlijk product. De unieke natuurlijke samenstelling van de MaxiMen Pills zorgen niet alleen voor meer lust en een hardere, grotere en langere erectie maar ook voor een betere algehele gezondheid van lichaam en geest. Wanneer u opgewonden bent en uw lichaamstemperatuur stijgt, dan doen de ingrediënten in dit middel na een 30 minuten optimaal hun werk. Het effect blijft 36 uur merkbaar.

Deze capsules werken maar de hevigheid is natuurlijk afhankelijk van oververmoeidheid en uw leef- en eetgewoonten. Niet alleen op seksgebied doen deze capsules hun werk maar ze bevorderen ook de algemene gezondheid, vitaliteit en stressbestendigheid wat natuurlijk weer bijdraagd aan betere seks.

MaxiMenPills zorgen ervoor dat u het langer vol kan houden. Ook voor mannen zonder erectiestoornis zijn deze pillen goed werkzaam en volledig veilig. Het libido stijgt, de erectie wordt harder en houdt langer aan, de controle over het moment van klaarkomen wordt makkelijker, en na het orgasme kan je sneller opnieuw beginnen.

 

Met MaxiMen Pills ervaart u:

- Lustopwekkend en penisvergrotend.

- Zeer snelle werking en langdurig effect.

- Meer controle over premature ejaculaties.

- Mogelijkheid meerdere malen achter elkaar een erectie te krijgen.

 

Dosering: 1 capsule, 30 minuten voor seksuele activiteit.

 

Ingredienten:

Epimedium grandiflorum, Rhodiola Rosea , Panax Ginseng Astragalus membranaceus,Cinnamomum Cassia. Capsule: Glycerol, Gelatin, Water, Colours (Titanium dioxy, amaranth, red éllura AC), magnesium stearate.

  • Views: 2416
  • Model: max-20cap
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 69,95
  • Excl. BTW: € 69,95